Mazda 2

A sportos kisautó igazi örömforrás

A vadonatúj Mazda CX-30

Új generációs kompakt crossover. Hamarosan megérkezik

tudjon meg többet!

Mazda RX-VISION

A bolygódugattyús motor jövője

Mazda CX-5

A vezetési élmény új dimenziói

MAZDA CX-3

megindító dizájn, kivételes teljesítmény

Mazda MX-5

A legendás nagysikerű roadster

MAZDA 6

A minőség csúcsa!

Mazda3

Lenyűgöző forma, alacsony fogyasztás


Mazda márkaszerviz

 

Mazda Select Service KEDVEZMÉNYEK

Gépkocsija 3 éves korától a Hilcz és Fia Kft hivatalos Mazda Márkaszerviz-partnereként kedvezményeket nyújtunk Önnek autója karbantartásához, hogy Ön minél hosszabb ideig tudja gondtalanul használni azt. Az alábbi táblázatban látható kedvezményeket biztosítjuk Önnek, gépkocsija soron következő karbantartásakor az eredeti Mazda alkatrészekre, a felhasznált olajokra és a munkadíjra. 

 
KAPCSOLATFELVÉTEL
 
Jármű kora Elvégzésre kerülő éves karbantartás Kedvezmény munkadíjra Kedvezmény alkatrészekre és olajra
3-5 éves 4.-5. 10% 10%
5-10 éves 6.-10. 20% 20%
10+ éves 11.- 30% 25%

Az éves karbantartások során a Mazda által előírt ellenőrzések és cserék mellett elvégzésre kerül gépkocsija karosszéria átvizsgálása, továbbá az esetlegesen szükséges szerviz-kampányok, illetve szoftver frissítések is.  Az elvégzett karbantartások a Mazda digitális szerviz-nyilvántartási rendszerében kerülnek rögzítésre és gépkocsija 10 éves koráig újabb 12 hónap MES assistance országúti segélyszolgálatot is biztosítunk Önnek ingyenesen.

Keresse szakértő munkatársunkat: 

Kiss Gergely
szervizvezető helyettes
+36 20 390 4575 vagy +36 74 431 908 
E-mail cím:  alkatresz2@hilcz.huSzervíz szolgáltatásaink:


Mazda márkaszerviz  

Miért érdemes egy Mazda márkakereskedő szervizszolgáltatását igénybe vennie?

Mi a Mazdánál nemcsak az Ön autójával törődünk, hanem Önnel, ügyfelünkkel is. Ha autóját hivatalos Mazda márkakereskedésben szervizelteti, nemcsak professzionális szolgáltatással, hanem versenyképes árakkal is találkozhat. Autója szempontjából pedig mindez a megbízhatóság, a biztonság és a kedvező használtautó-érték garanciáját jelenti.

 

Mazda Digitális Szervizkönyv

Minden szervizművelet, amelyet a Mazda márkakereskedők végeznek, pontosan rögzítésre kerül a központi Digitális Szervizkönyvben. Ez kizárja a csalási szándékkal történő bejegyzéseket, növeli az újraeladási értéket, és azzal az előnnyel is jár, hogy Ön egy pillanat alatt áttekintheti autója teljes szerviztörténetét.

 

Átlátható árképzés

Az Önnel foglalkozó munkafelvevő a munka előtt megbeszéli Önnel a részleteket, így Önt nem éri meglepetés, hiszen előre tudomása lesz a munka és az anyagok (alkatrészek, olajok, folyadékok) áráról és annak áfatartalmáról. A szervizmunka lezárásakor Ön a jövőben várhatóan szükségessé váló szerviz- és karbantartási beavatkozásokról is tájékoztatást kap.
 

Képzés és műhelyfelszereltség

Mazda szerelőink – a hatékony karbantartási és diagnosztikai munka érdekében – rendszeresen részt vesznek a legújabb technológiákat bemutató képzéseken. Szervizeink sokat áldoznak speciális szerszámokra, eszközökre és diagnosztikai berendezésekre is. A Mazda alkalmazottai elkötelezettek a kifogástalan szolgáltatás iránt, és folyamatosan naprakészen tartják a műszaki információs rendszereinkre vonatkozó tudásukat.

 

Mazda szerviz, amely alkalmazkodik az Ön időbeosztásához.

Amikor bejelenti autóját a következő esedékes szervizre, márkakereskedőnk olyan időpontot fog adni, amely megfelel az Ön időbeosztásának. Nem kell majd sokáig várakoznia. Ezenkívül, amennyiben rendelkezésre áll, csereautót is biztosítanak Önnek a szervizmunka idejére.

Ez az, amit mi szervizszolgáltatásnak hívunk. Ön is így gondolja?

 

Mazda szervíz

 

Mazda Digitális Szervizkönyv

Hagyományosan az autót érintő szervizbeavatkozásokat egy nyomtatott füzetben rögzítik és bélyegzővel igazolják. Mi a Mazdánál kifejlesztettük a Digitális Szervizkönyv (DSR) rendszert – egy biztonságos online adatbázist, ahol az autókra vonatkozó teljes szerviztörténet megtalálható. Ezt a szolgáltatást minden járműhöz biztosítjuk. Miért tesszük ezt?

 

Hogy növeljük autójának értékét

Autójának digitális szervizkönyve tartalmazza a járművön elvégzett szervizbeavatkozásokat és vizsgálatokat. A naprakész nyilvántartás növeli autója újraeladási értékét, mivel a vevő egyszerűen át tudja tekinteni a hitelt érdemlő és pontos szervizelőzményeket. A DSR a Mazda Europe Service szolgáltatás és az esetleges kiterjesztett garancia által biztosított fedezetről is tájékoztatást nyújt.

 

Biztonságos

Amennyiben Ön potenciális autóvásárló, vagy épp Mazdáját szeretné eladni, egyaránt jó érzés tudni, hogy az adatok biztonságos módon, egy központi adatbázisban kerülnek tárolásra. Ez azt jelenti, hogy Önnek nem kell aggódnia amiatt, hogy esetleg elveszíti az adatokat, vagy ami még fontosabb: a rendszer megakadályozza a hamisítási szándékkal történő bejegyzéseket. Például, mivel a Mazda szerviztörténet tartalmazza az egyes szervizbeavatkozásokhoz tartozó óraállásokat, a kilométer-számláló állásának esetleges meghamisítása könnyen kiszűrhető.

 

Kényelmes

Ön saját vezetési szokásaihoz igazodó szervizértesítéseket kap kézhez, melyek biztosítják, hogy ne mulasszon el egyetlen esedékes szervizt sem. Amikor autóját szervizeljük, Mazda márkakereskedőink ki tudják Önnek nyomtatni az elvégzett szervizmunka tételes listáját. Amennyiben digitális szervizkönyvének Önnél lévő kivonata megsérül vagy elvész, a márkakereskedő újra ki tudja azt nyomtatni Önnek.