Mazda 2

A sportos kisautó igazi örömforrás

A vadonatúj Mazda CX-30

Új generációs kompakt crossover. Hamarosan megérkezik

tudjon meg többet!

Mazda RX-VISION

A bolygódugattyús motor jövője

Mazda CX-5

A vezetési élmény új dimenziói

MAZDA CX-3

megindító dizájn, kivételes teljesítmény

Mazda MX-5

A legendás nagysikerű roadster

MAZDA 6

A minőség csúcsa!

Mazda3

Lenyűgöző forma, alacsony fogyasztás


Miért a Mazda?

Mazda CX30

Miért érdemes épp a Mazdát választania?

 

Céges autóink magas újraeladási értéket, nagyszerű üzemanyag-hatékonyságot, alacsony CO2-kibocsátást, versenyképes finanszírozási költségeket, gyors szállítást és magas színvonalú ügyfélszolgálati tevékenységet képviselnek.

 

Magas maradványérték – Minek köszönhető? 

Megbízhatóság és gyártási minőség

Büszkék vagyunk arra a szakértelemre, amelyet autóink gyártásakor kamatoztatunk. A céges autók független megbízhatósági tesztjein tanúsított kiváló teljesítményünk is mutatja autóink magas gyártási minőségét. Többek között ennek is köszönhető egy Mazda flotta alacsony fenntartási költsége.

 

Magas felszereltség és biztonsági jellemzők

A magas felszereltségnek is tulajdonítható, hogy a használtautó-piacon ilyen nagy a kereslet autóink iránt. A Mazda céges autók esetében a kiemelkedő felszereltségi szint alapjellemző. Autóink kategóriavezető biztonsági jellemzői és versenyképes biztosítási besorolása is hozzájárul a Mazda céges autók hasonló kategóriájú, más vállalati autóknál lassabb értékvesztéséhez.

 

Szemet gyönyörködtető megjelenés és népszerű dizájn

Természetesen a stílusos dizájn is növeli autóink vonzerejét és a használtautó-piacon mutatott népszerűségét – amely szintén fontos tényező a flottakezelési döntések sorában.

 

Kezelhető, rugalmas finanszírozási lehetőségek

Amennyiben flottáját szerződéses bérlet vagy lízingmegállapodás keretében finanszírozza, akkor biztos lehet abban, hogy havi rendszeres kiadásai a piacon elérhető legalacsonyabb szinten lesznek.

 

Alacsonyabb üzemanyagköltségek és mérsékeltebb CO2-kibocsátás 

Hatékony motorjainknak és környezetvédelmi technológiánknak köszönhetően az Ön üzemanyagköltségei alacsonyabbak lesznek, és flottája CO2-kibocsátása is mérséklődik. Flottájának teljes élettartamára vonatkozóan jelentős megtakarítást érhet el a flottakezelési költségek terén, és jelentős előnyökhöz juttathatja a céges autók használóit is.

 

Az ügyfélszolgálat a szívügyünk 

Biztosak vagyunk benne, hogy nagyra fogja értékelni ügyfélszolgálatunk minőségi munkáját.
Mi azt követően is törődünk Önnel és az Önnél üzemelő céges autókkal, hogy azok elhagyták a telephelyünket. Céges autók értékesítésével foglalkozó márkakereskedőink rendelkeznek azzal a szaktudással és gyakorlattal, amely az Ön autóinak legmagasabb szintű kiszolgálásához szükséges. Így kapcsolatunk Önnel nem ér véget azon a napon, amikor céges autóit átadjuk Önnek.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot 

Keresse flottaspecialistánkat, hogy az Ön segítségére lehessen a finanszírozásra, az adóvonzatokra és a teljes időtartamra számított költségekre vonatkozó tanácsokkal